Győzze le a körömgombát természetesen, grapefruitmag-kivonattal!

927
HOZZÁSZÓLÁS:

A körömgombásodások általában nagyon nehezen gyógyíthatók. Rendkívül lassan fejlődnek ki és fokozatosan a szomszédos láb- és kézkörmökre is átterjednek. Az ebben a betegségben szenvedők gyakran alig veszik észre a rosszabbodást. Azonban a látszat csal.

A gomba évek vagy akár évtizedek alatt egyre mélyebbre behatol a körömágyba. Ráadásul másokra is átvihető. Ezért amilyen korán csak lehet, gyakorlatilag az első látható körömelváltozásnál be kell avatkozni.

Grapefruitmag-kivonat körömgomba ellen

A grapefruitmag-kivonat ennél a makacs betegségnél is nagyon jól bevált. Használata előtt az érintett körmöt, amennyire csak lehetséges, durva körömreszelővel vagy dörzspapírral kiterített újság felett csiszoljuk le. (Azután a reszelőt az átvitel esetleges veszélye miatt a kivonattal fertőtlenítsük és az újságot a reszelékkel együtt dobjuk a szemétbe.)

A kivonatot naponta 2-szer hígítás nélkül vigyük fel az érintett körmökre. A fertőzött területeken a körmöket eleinte 3-4 naponta, később 3-4 hetente újra reszeljük le.

Továbbá naponta 2-szer tegyünk rá grapefruitmag-kivonatot. Ezt az eljárást több hónapon keresztül gondosan kell végezni. A fáradozás megéri, mert csak így érhetünk el teljes gyógyulást.

Ez általában a körömgomba kémiai szerekkel történő megelőzésére is érvényes. (Aki már látott egyszer előrehaladott állapotban lévő körömgombásodást vagy érezte annak kellemetlen szagát, többé nem riad vissza a fáradtságtól.)

A megelőzésben is bevethető a grapefruitmag-kivonat

A grapefruitmag-kivonat megelőzés céljára történő rendszeres alkalmazása, például folyékony szappan vagy kézkrém alkotórészeként, de lábhintőpor formájában vagy lábfürdő részeként is javasolható.

Amennyiben a lábkörmök betegedtek meg, harisnya mosásakor az utolsó öblítővízbe minden esetben tegyünk kb. 20 csepp grapefruitmag-kivonatot.

A cipő belsejét pedig grapefruitmag-kivonatot tartalmazó spray-vel permetezzük be. Ilyen módon az újrafertőződést is megakadályozhatjuk.

927
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]