Miért ilyen hatékony a grapefruitmag-kivonat?

794
HOZZÁSZÓLÁS:

Tudjuk, hogy a baktériumok és a vírusok nagyszámú belső szervi mgrapefruitmag-kivonat11egbetegedést idéznek elő, ill. részesek azok kialakulásában. Hogy milyen rendkívüli mértékben érvényes ez a gombákra és parazitákra is, azt csak lassan ismerjük fel.

Azok a tünetek, amelyeket gombák és paraziták által okozott fertőzések idéznek elő, gyakran megtévesztésig hasonlítanak bakteriális vagy vírusos fertőzéshez.

Ebből adódnak a hatástalan kezeléssel járó, újra és újra előforduló téves diagnózisok. Ismereteink szerint a grapefruitmag-kivonat az első olyan szer, amely a különböző mikroorganizmusokra egyformán hat.

A csodálatos grapefruitmag

A grapefruitmag-kivonat gyógyító hatására vonatkozó ismereteket egyre több természetgyógyászati rendelésen hasznosítják. Ilyen módon sok tapasztalatot szereztünk, elsősorban a külsőleges alkalmazás, valamint a gyomor- bél- és meghűléses betegségek vonatkozásában, ügy tűnik, ezek az alkalmazás elsődleges területei.

Azonban az orvosok és természetgyógyászok beszámolói, valamint az állatokon szerzett tapasztalatok a grapefruitmag-kivonatnak e területeken túl is, az egész szervezetre gyakorolt jelentős hatására utalnak. Meg kell említeni azonban, hogy a szer hatékonysága sok kórokozó esetén még csak laboratóriumi körülmények között bizonyított, az élő szervezeteken végzett vizsgálatok még hiányoznak.

A grapefruitmag-kivonat már a közeli jövőben az antibiotikumok és egyéb készítmények egészséges és mellékhatástól mentes alternatívája lehet.

A grapefruitmag-kivonat természetes gyógyszerekkel nagyon jól kombinálható. Csodálatos „csapatjátékos”, ugyanis sok jel utal arra, hogy fokozza egyéb gyógynövények hatását is. Ezenkívül a természetgyógyászok becsülik azon tulajdonsága miatt, hogy nem zavarja a homeopátiás szerek hatását.

A grapefruitmag-kivonat nem csodaszer

Ne arra használjuk, hogy segítségével „megússzuk” az életmódunkban vagy táplálkozásunkban esetleg szükséges változásokat. Könnyen lehet, hogy betegségeink testünk beszédeként elmondanak valamit élethelyzetünkről.

Nem lenne helyes, ha nem figyelnénk oda erre az üzenetre. Ha a grapefruitmag-kivonat használatát követően a gyulladás ismét jelentkezik, meg kell kérdeznünk magunktól: miért történik mindez és milyen változások szükségesek életünkben, életmódunkban.

794
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]