Gyomor-és bélfertőzések kezelése grapefruitmag-kivonattal

893
HOZZÁSZÓLÁS:

A különböző kórokozók, amelyek többnyire a nem tiszta táplálékkal vagy ivóvízzel kegyomor-belek-maj-gyomorgyulladas-belgyulladas-belfekely-8rülnek a szervezetünkbe, gyomor-bélrendszeri fertőzést idézhetnek elő. Ez leggyakrabban hasmenésben, gyakran hasi fájdalmakban, émelygésben és hányásban nyilvánul meg.

A leggyakoribb kórokozókhoz tartoznak a Coli-baktériumok (Escherichia coli), a Staphylo-coccusok, valamint a Salmonellák. Elsősorban a hideg évszakban vírus is okozhat gyomor- bélrendszeri fertőzéseket.

Ritkábban és csak a déli országokban súlyos fertőző betegségek jelentkeznek: vérhas {Shigella flexneri, sonnei és dysenterlae okozza), amőbás dysenteria (Entamoeba histolytica okozza), kolera (Vibrio cholerae, vízben élő pálcika alakú baktériumok okozzák), valamint tífusz és paratífusz {Salmonella typhl és paratyphl) okozza.

Mire képes a grapefruitmag-kivonat?

A grapefruitmag-kivonat a gyomor- bélrendszerben kitűnő hatást fejt ki. A kivonatot alkalmazó orvosok nagyon szép sikereket könyveltek el a legkülönbözőbb gyomor- bélrendszeri fertőzéseknél. Sok beteg arról számolt be, hogy a gyomor- bélrendszeri fertőzés első jeleinél használt kivonat a betegség kifejlődését gyakran megakadályozta.

Egyes kutatók tapasztalatai szerint azoknak a betegeknek egy része, akiknél colitist vagy Crohn-betegséget (ezek oka még vitatott) diagnosztizáltak, Shigellákkal, Salmonellákkal, Amoebákkal, gombákkal, Glardia lambliával vagy egyéb parazitákkal fertőzöttek. Nagyon gyakran több kórokozó együttes jelenléte is kimutatható. A tünetek a kórokozók eliminálásával általában enyhültek vagy megszűntek.

Dr. Louis Parish orvos, egyidejűleg az amerikai egészségügyi minisztérium és a EDA (Food and Drug Administration) vizsgálatokért felelős megbízottja a program keretében mintegy 200 bélproblémával küszködő, többek között vérhasban megbetegedett embert kezelt, amelynek során grapefruitmag-kivonattal sikereket ért el. Elmondása szerint a grapefruitmag-kivonat minden egyéb kezelésnél nagyobb tünetmentességet eredményezett.

A kivonat laboratóriumi vizsgálata a súlyos fertőzéses betegségek mindegyik kórokozójánál nagy hatékonyságot  igazolt. A grapefruitmag-extraktum gyakorlati alkalmazhatóságával kapcsolatos további kutatások eredményesek lehetnének. Elsősorban a déli országok lakói, ahol ezek a betegségek nagyon elterjedtek, hasznosíthatnák rendkívüli mértékben e náluk is hozzáférhető, kitűnő „gyógyszert”.

Meleg éghajlatú területeken, mint Afrikában és Indiában, esetenként sok halálesettel járó kolerajárványok fordulnak elő. Európában az utolsó nagy kolerajárvány 1973-ban Olaszországban volt. Kolerajárvány esetén a megbetegedettek kezeléséhez, valamint a fertőzött ivóvíz dezinficiálásához használt grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat sok emberélet megmentéséhez.

Déli országokba utazóknak azt javasolják, hogy megelőzésként vegyenek be napi néhány csepp kivonatot.

Adagolás: Bélbetegség esetén naponta 2-3-szor 3-15 csepp. Súlyos fertőzés gyanúja esetén az orvos utasításai szerint kell eljárni.

893
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]