Hogyan gyógyulhatunk meg testileg és lelkileg is?

847
HOZZÁSZÓLÁS:

Gyulladáskeltő mikroorganizmusok elsősorban a szervezet legyengült szöveteiben telepednek meg. A szövetek gyengébb ellenállását gyakran a szervezetbe kerülő mérgek, toxinok okozzák.test-lelek

Melyek a leginkább mérgező toxinok?

A külvilágból érkező, leggyakrabban károsító anyagok a környezetszennyezők, az élelmiszer adalékok, valamint a fogtömésre használt amalgámból származó higany. Ehhez még hozzájárulnak az egyoldalú táplálkozás és az elégtelen emésztés miatt zajló rothadási és bomlási folyamatok által keletkező anyagcsere-melléktermékek, továbbá a mikroorganizmusok toxinjai is.

Azonban ezek a mérgek szervezetünkben addig nem mutathatók ki, amíg valamilyen betegség fel nem lép. A toxinok és kórokozók megtelepedésére csak akkor van lehetőség, ha az energiaáramlás szervezetünk valamely pontján megakad. Ennek az energiafolyamnak a visszaállítására alkalmazzák pl. az akupunktúrát, amely az energiaáramlást az érintett területen ismét mozgásba hozza és gyakran önmagában is képes arra, hogy a betegség tüneteit eloszlassa.

Másrészt a szervezet energiafolyamában stressz, szorongás, félelem, csalódások és más hasonlók miatt is kialakulnak blokádok. Itt van szerepe a betegségek szellemi-lelki hátterének, amely a későbbi fizikai megnyilvánulást készíti elő. így a szervezet mindegyik része egy bizonyos lelki-szellemi képességet szimbolizál.

Például a szív azzal a képességgel rendelkezik, hogy szeretetet tud adni vagy elfogadni, lábaink az életben való előrehaladást szimbolizálják, emésztésünk azt mutatja meg, hogy a tapasztalatokat mennyire jól tudjuk feldolgozni, és immunrendszerünk tesz bennünket képessé arra, hogy önmagunk maradhassunk és a káros idegen befolyásokat elháríthassuk. E szimbolikus testnyelv segítségével közli velünk a betegség azt, hogy mely képességünk vagy szükségletünk van blokkolva; mire kell jobban odafigyelnünk.

Hogyan gyógyulhatunk meg igazán?

Ha tehát a betegséget alapvetően és tartósan kerülni akarjuk, különböző felismerési szinteket kell kijelölnünk. A szellemi-lelki téren való cselekedeteknek – mint például lazítás, félelmek legyűrése, komolyabb lelki szükségleteink felismerése és elfogadása – fizikai megtisztulással, toxikus anyagok kiürítésével, újabb mérgezések elkerülésével, a káros mikroorganizmusoktól való megszabadulással kell együtt járnia.

A grapefruitmag-kivonat e komplex gyógyulási program keretében a szervezet gyógyulási folyamatát anyagi szinten csodálatosan segítheti.

847
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]